top of page

 ONZE HANDEL 

Branding is de industrie waar de Bende van Bandied beweegt. Een full-service creatief branding bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van ‘brand identities’.

 

Onze bende vindt dat een goed merk bestaat uit een combinatie van een uniek concept, een originele visuele identiteit, een eigen cultuur en authentieke wijze van communiceren.

 

Met een achtergrond in de Fashion Industrie is Bandied in staat elk merk op zijn eigen manier esthetisch te laten blinken.

 1 

 CONCEPT 

 DEVELOPMENT 

Een consistente merkidentiteit wordt gecreëerd door een uniek en sterk concept. Naast het hebben van een goed product is weten wie je bent en waar je voor staat cruciaal. Wat zijn je visie, missie en waarden en dus je positionering binnen deze markt. Onze bende helpt je bij het vormen van de basis voor een goede merkidentiteit.

 CONCEPT DEVELOPMENT –   COPYWRITING  –  BRANDBOOK – PRODUCT DEVELOPMENT 

 SERVICES 

Een echte overval bestaat uit het creëren van een concept tot merkidentiteit tot communicatie. De Bende van Bandied kan je helpen van begin tot het eind. Zie links hoe 'the whole package', oftwel een echte overval eruit ziet.

 

Bandied opereert ook in losse acties. Alleen een visuele identiteit gekoppeld aan een bestaand concept of product? Of een re-branding van je huidige identiteit? We take care.

bottom of page