top of page

 PONG 

Pong, house of Ping. De eerste Ping Pong bar in Amsterdam West. Op deze nieuwe hotspot van Amsterdam, kan je terecht voor een drankje, een hapje en een potje Ping Pong!

Bandied kreeg de vrijheid om hier haar eigen 'spin' aan te geven.

 PONG 

 LITCHY 

Een winkel gevuld met designer jurkjes in alle soorten en maten; dat is Litchy.

Vernieuwend aan dit concept is dat je de jurkjes alleen kan huren. Bandied kreeg de eer op vanaf het begin betrokken te zijn. Van concept ontwikkeling tot brand identiteit, visueal merchandising en meer...

 LITCHY 

 DENTALAIR 

Een grote speler binnen de dentale markt. Na 100 jaar werd het tijd voor een re-branding, Bandied ging de uitdaging aan.

 DENTALAIR 

 PLANT BASED CHEESE 

 PLANT BASED CHEESE 

Plant Based Cheese is één van de eerste Vegan kaasmerken in Nederland. Zijn kwamen bij bandied met de opdracht om content te creëren met meer storytelling en sfeer. Minder product gericht, meer verhaal.

 GINGER & GEMS 

 GINGER & GEMS 

Gember, dat is tegenwoordig het nieuwe wondermiddel! Twee jonge ondernemers kwamen met het idee een ontbijt/lunch tent in Amsterdam op te zetten geheel in het teken van gember. Ginger and Gems zou het gaan eten, Bandied kreeg een vrijkaart voor de rest.

 JUSTIN KLUIVERT 

Voetballers zijn tegenwoordig meer dan spelers in een team. Het zijn iconen, individuen met een eigen branding. Nu Justin Kluivert speelt bij AS Roma werd het ook tijd zijn merk, JK, op te starten.

 JUSTIN KLUIVERT 

 KLUIVERT DOG 

 RESCUE CENTER 

 KLUIVERT DOG

 RESCUE CENTER 

Rossana Kluivert heeft één droom en dat is het hondenleed op Curaçao verminderen. Bandied hielp deze missie op gang te brengen door het creëren van een passende branding.

 SAZUU 

 SAZUU 

Een e-bike die anders is dan andere. Uitgesproken, industrieel en met name origineel. Hoe zet je zo’n product op de markt? De bende van Bandied hielp met het creëren van een compleet concept en de visuele identiteit.

 YUME YUME 

 YUME 

Een slipper waarbij de 80’s worden gecombineerd met de 90’s. Een plateauzool met een Japanse twist. Uniek, dat is waar dit nieuwe high-end merk voor gaat. Bandied mocht het begin van de identiteit creëren door een pakkend logo te ontwerpen.

 SPECIAL SOCIAL CLUB 

 SPECIAL SOCIAL CLUB 

“If you have a body you are a dancer.” Precies, zo denken wij er dus ook over! Een nieuwe organisatie dat feestjes creëert voor mensen met een beperking. Bandied kreeg de eer hierbij een passende identiteit te bedenken.

 SHEFU 

 SHEFU 

Een nieuw supermarkt concept met Japanse producten. Bandied kreeg de kans SHEFU van begin tot het eind te mogen creëren. Van concept tot identiteit tot communicatie, the whole package.

 BO STUDIO 

 BO STUDIO 

Demi Wilkes kwam bij Bandied om haar Interieur merk van een identiteit te voorzien. Een merk wat haar karakter doorvertaald in producten. Een kussentje of kaars a la Demi. Bandied gaf haar visie een identiteit.

 DR. KRISTMAS 

 DR. KRISTMAS 

Bo Studio gaat uitbreiden. Dr. Kristmas is het nieuwe kindje van Demi Wilkes. Een funky kerstballen merk. Ballen met karakter. Wat wil je nog meer!

Bandied wist wel raad.

 BYVOET & CO 

 BYVOET & CO 

Een nieuw interieur merk in Amsterdam, eentje met klasse en allure. Chic, stijlvol met een oog voor detail. Eigenlijk zoals een oud grachtenpand in Amsterdam, Bandied mocht dit gevoel doorvertalen in een brand identiteit.

 MRS. ROBINSON 

 SHOWROOM 

 MRS.ROBINSON 

 SHOWROOM 

Mrs. Robinson Showroom, een Amsterdamse showroom met fashion en lifestyle brands zoals Hi-Tec HTS74, Helly Hansen, Le Fix & Legends.

Bandied kreeg de opdracht het overkoepelende karakter van deze Showroom weer te geven.

 ASPACT 

 ASPACT 

Een mannenmerk met veel winkels door heel Nederland. Bandied kreeg de kans de webshop hiervoor te ontwerpen en te realiseren.

 THE FEDERATION 

 THE FEDERATION 

Een nieuwe high-end showroom in Parijs. Krachtig, maar chic. Precies zoals het woord “The Federation”. Bandied kreeg de opdracht het begin van de identiteit neer te zetten.

 NEW MOONSHINERS 

 NEW MOONSHINERS 

Een Vodka, Gin, Rum en Whiskey met een alcoholpercentage van 14,5%. Bandied kreeg de opdracht hierbij visuele content te creëren die vernieuwend is en past bij het ruige karakter van dit merk.

 MIPACHA 

 MIPACHA 

Mipacha,  een schoenenmerk met zijn oorsprong uit Peru. Bandied kreeg de kans een enkelbandjes lijn te mogen ontwerpen en jarenlang de art direction voor verschillende shoots te bedenken.

 ICEMXX 

 ICEMXX 

Een ijsje met alcohol! Mojito, strawberry gin, allemaal met 6.5% alcohol! Bandied kreeg de kans het merk ICEMXX te mogen re-branden.

 NIKE GRADUATION 

 PROJECT 

 GRADUATION 

Afstuderen door eencampagne-strategie te bedenken en uit te werken voor een merk naar keuze. Dat was de opdracht die ik kreeg tijdens mijn laatste jaar op het AMFI; Amsterdam Fashion Institute. Ik koos natuurlijk voor mijn old-time fav, NIKE!

bottom of page